SeneCura SeniorCentrum Terezín

Večeře při svíčkách Terezín

Každý z klientů domovů SeneCura má jednou ročně možnost pozvat svou rodinu a své blízké na večeři při svíčkách. Snažíme se přenést zážitek z rodinné návštěvy luxusní restaurace přímo do našeho domova. Právě taková večeře proběhla ve dvou dnech 8. a 9.1.2019 od 17:00 hodin v prostorách jídelny v SeniorCentru Terezín.

Jako předkrm si pro nás kuchaři z naší kuchyně připravili domácí pečivo a bylinkové máslo. Následoval krém z pečené kořenové zeleniny s libečkovým pestem. Hlavní chod byla jelení kýta sous-vide s omáčkou z lesního ovoce a bramborovo-dýňovým pyré. Samozřejmě nesměl chybět dezert čokoládový fondant s vanilkovým krémem.

Na závěr paní ředitelka Eliška Svojšová poděkovala všem zúčastněným za přípravu tak slavnostního večera a pozvala si k sobě právě naše kuchaře, kterým rodiny poděkovali velkým potleskem. Rádi bychom také poděkovali profesionálním číšníkům z Biskupského pivovaru v Litoměřicích, kteří nám nabídli svou pomoc.

Klienti s rodinami si celý večer chválili a tak se těšíme na další společné příjemné setkání, kterým bude například tradiční akce Zahradní slavnost.

 

 Další článek